Type consult

Menopauze consult

Overgangsklachten, zoals stemmingswisselingen, gewrichtsklachten en opvliegers: vaak is daar goed iets aan te doen. Blijf er daarom niet langer mee lopen. Tijdens het consult zetten we je klachten op een rij, krijg je uitleg over hoe hormonen werken, wat ze met je lichaam doen en welke behandelingsmogelijkheden er zijn. Omdat iedere vrouw anders is, kijken we naar een oplossing die bij jou past. Je krijgt gericht advies over voeding, leefstijl, supplementen en eventuele medicamenteuze behandelingen om jou klachten te verminderen.

Menstruatie/ PMS consult

Heb je voor en/of tijdens de menstruatie last van klachten, is je menstruatiecyclus ontregeld of heb je andere steeds terugkerende klachten? Maak dan gebruik van het Menstruatie/ PMS consult. Aan de hand van jouw specifieke klachten kijken we welke behandeling daar het beste bij past en waar jij je prettig bij voelt.

Zwanger worden consult

Zwanger worden gaat niet altijd even gemakkelijk. Bij 15 % van de stellen lukt het niet om binnen een jaar zwanger te worden. Tijdens het consult brengen we jouw persoonlijke situatie in beeld, bekijken je menstruatiekalender en temperatuurcurve en komen dan met een gericht advies over wat jij kunt doen om zo snel mogelijk zwanger te worden.

Anticonceptie consult

Wil je weten welke vorm van anticonceptie het beste bij jou past? Er is inmiddels zoveel mogelijk. Je krijgt uitleg over de verschillende soorten anticonceptie. Daarna helpen we je met de juiste keuze te maken. Gebruik je al een vorm van anticonceptie, maar heb je last van vervelende bijwerkingen of past deze vorm niet meer bij jouw situatie? Dan zoeken we samen naar een alternatief.

Vermoeidheidsonderzoek

Vermoeidheid, lusteloosheid en een voortdurend gebrek aan energie, het zijn klachten die ik dagelijks tegenkomen bij vrouwen in mijn praktijk. Ik merk dat veel van deze klachten met goed doorvragen in combinatie met een bloedonderzoek gediagnosticeerd kunnen worden. Vandaar dat vrouwen met dit soort klachten bij mij terecht kunnen voor een vermoeidheidsonderzoek.

Health Check vrouw/ man

Je regelmatig even laten nakijken kan zowel vrouwen als mannen helpen om gezond te blijven. We bieden een gezondheidscheck aan gericht op indicaties zoals hart- en vaatziekten, overgewicht en suikerziekte. Je krijgt meteen de uitslag en een toelichting, zodat je weet wat je met de uitkomsten kan doen.